Direktlänk till inlägg 13 oktober 2011

Rubrik saknas

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen".

Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag struntar i att åren går, huvudsaken är att man får lite "luktagott", juveler eller dylikt. Jag fick lite dylikt dvs läppstift och väldoftande krämer.

Klagade lite på att jag inte får lika mycket presenter som förr, maken säger att jag blivit dyrare med åren....? 

Tror jag inte på. Dessutom, kvalitet kostar  


Och modig är jag också, det är ingen lek att ha syrsor i håret, under tröjan, på benet och jag hoppas verkligen att jag inte har några med mig hem bland mina verktyg. Det var inte behagligt men jag klarade det med livet i behåll. Dagens äventyr alltså.

En annan sak som jag anser vara viktig, och det är at plocka upp efter våra hundar så att folk slipper stampa runt i netvetvad. Alltså, jag försöker... 

Härom veckan på väg till jobbet i Viksjö hamnade jag och hundarna i en poliskontroll, till fots tack och lov.

Nåja, man får ju strama upp sig trots allt, kolla läppstiftet   släta till den icke existerande frisyren och  ansiktsragen, dra till jackan över den feta häcken. Önska att man haft dom snygga bootsen istället för dom gamla gympadojjorna, ja ni vet.

Hade varit okey om man varit 25 år yngre också, näe skojar bara  

Nåja, när jag gått förbi upptäcker jag att jag håller tre välfyllda påsar a´la bajs i handen, och det luktar ju gott, eller hur??

Så det var nog skit (!) samma om jag hade snygga skor på mig.  Ack ja.

Som sagt, och nu är hösten här igen och jag undrar lite  var sommarn tog vägen och hur fort gick det egentligen.Men hösten är ljuvlig och jag har köpt nya vintertassar till bilen, allt är under kontroll faktiskt och  snart är julen här. Det finns alltid något att se fram emot, tack och lov.

Kommer inte att åka till Herning i Danmark som planerat utan skickar för första gången iväg min älskade pälsboll med sin uppfödare, det har aldrig hänt förr.

Vi får väl ta oss en tripp till Finland i vår kanske, eller det ska vi visst det. Nu är det kanske time att hoppa ner i dunbolstren trots allt.

Vinet är slut och imorgon är det fredag och leeeedigt. Sov sött osv, det önskar lilla häxan.   


Dofta gottet och det dylika    Höstfärger, vad busken heter har jag ingen aning om, någon?     Sista rosorna för året??

 
ANNONS
 
Ingen bild

sophie Ekström

14 oktober 2011 03:50

Helt underbart skrivet!!!! Håller nog med dig på paket fronten, älskar ket men man får bara färre och färre. Saknar dig vännen men snart kommer jag hem så då måste vi ta en höst promenad!!!! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Av Yvonne - 21 augusti 2011 09:54


Lördag, småkyligt och regnigt, men Svensk Vinnare i Norrköping. Finns bara en sak att göra, på med regnkappa och, varma dojs och så får man försöka få hunden att göra ifrån sig på gatan istället för i diket som han är van vid.   Skitlätt om jag f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se