Direktlänk till inlägg 29 augusti 2011

Stackars Nyman Fyman...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så.

Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap.

Hur som helst, vackert väder, ut med hundarna och fram med dammsugaren och ja, det vet väl alla hur skittråkigt det är att använda den apparaten. Å andra sidan om valet skulle bli skurhink och rotborste föredrar jag "slangmonsret"

Gänget väntade snällt därute, på att få komma in för det är ju där det händer, eller hur var det nu??

Nyman har träffat på en geting, humla eller något annat bitskt vilket resulterat i en stycke svullen och röd pung.

Ond är den också, sa han, stackars mattes pojke.

Jo, jag har bett om ursäkt men jag vet inte om det lindrar så han fick ett par kortisontbletter också.

Det blir nog inte så myckt sova av inatt för nu rantas det, på magen i halen in i gästrummet, upp i fotöljen, slicka, slicka, slicka. Ranta, ranta, ranta

Suck, och mitt fel är det ju, hade han fått hänga i munstycket och morra hade det här aldrig hänt.

Jag får helt enkelt skita i att städa tills snön kommer och alla små stickande kryp har avlidit eller gått i ide för så här kan vi inte ha det.


I helgen hade vi båtrace i Skofjärden utanför slottet, jag har lärt mig att den heter så efter sisådär en massa år som jag bott här i Skokloster

Vi packade "ryggan" och promenerade ner genom skogen för att kolla in det hele...

Efter en underbar dag med mycket solsken, snabba båtar, flyguppvisning och lite snygga bilar, snubblade vi hem  genom skogen igen.

Jaq vadå?  Ni  trodde väl inte vi hade kaffe i "ryggan", he he.  


    
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 21 augusti 2011 09:54


Lördag, småkyligt och regnigt, men Svensk Vinnare i Norrköping. Finns bara en sak att göra, på med regnkappa och, varma dojs och så får man försöka få hunden att göra ifrån sig på gatan istället för i diket som han är van vid.   Skitlätt om jag f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se