Direktlänk till inlägg 21 augusti 2011

Blev inte riktigt som jag tänkt.

Av Yvonne - 21 augusti 2011 09:54

Lördag, småkyligt och regnigt, men Svensk Vinnare i Norrköping.

Finns bara en sak att göra, på med regnkappa och, varma dojs och så får man försöka få hunden att göra ifrån sig på gatan istället för i diket som han är van vid.  

Skitlätt om jag får uttrycka mig så vanvördigt, sånt gör man i diket. Om det inte är så att jag glömt "bajspåsarna" eller har slut på dom. Skit samma vilket, men då passar det bra att sätta sig på gatan framför dagis eller liknande platser.

Nu var det ju tal om att göra nr2 någonstans där inte tassar och mage blir blöta och smutsiga.

Gick till slut, men lätt var det inte.

Det var väl det enda som gick som det skulle den dagen. Efter det gick det väl sådär om man sammanfattar det hela.

- Timell blev 2 i sin klass utan CK, suck. Riktigt besviken blev jag.

- Åkte åt fel håll från Norrköping och höll på att hamna i Linköping.

- Fick inte rätt hamburgare på McDonalds i Katrineholm

- Åkte in i Malmköping och tittade lite. Jo, jag tog fel avfart igen.

- In på Statoil i Enköping och tog fel utfart, igen, suck!!! Det är ju första gången jag åker från Enköping.................INTE!

Va´eré för fel på mig idag  


Nåja, nya tag, ny dag imorgon i Eskilstuna, tänkte jag.


Eftersom bilen är packad och klar, behöver jag bara tvätta av tassarna och skägget på Timell.

För en gångs skull kan jag ta lite sovmorgon i och med att allt är klart menar jag. Hinner tom jönsa runt i garderoben utan att stressa, äta frukost och rasta hundar i godan ro.

Där tog det slut, när jag åkte iväg kändes bilen underlig och när jag sjannar för koll upptäcker jag att det är PUNKA!!!  

Kommer inte att hinna till Eskilstuna hur fort jag än byter däck, så här sitter jag nu och tycker att hela da´n är förstörd.

Den är förstörd, vid närmare eftertanke, skit också.

Nu tror jag att jag tar filten och drar över huvudet och vaknar imorgon istället.

Slut för idag, jävla skit......jag var tvungen att skriva så, mm.   

 


 
ANNONS
 
maria

maria

21 augusti 2011 19:46

Vi som hade så svårt att komma på vad som skulle få oss att banga ur... Ödet var lite väl övertydligt tycker jag ;-)

http://www.velvetdandyS.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se