Direktlänk till inlägg 14 juli 2011

Kom just på...

Av Yvonne - 14 juli 2011 23:32

Inte så att jag glömt, men kopplade inte riktigt ihop det på nå´t sätt, hur man nu kan missa det??

Vi är ju ett par stycken som strålar samman (åhh, så tjusigt jag fick till det) här och där, på hundutställningar och naturligtvis frågar man om vi ses där eller där eller om jag ska hit eller dit. Ja,ni vet.

Ska du till Tvååker? Har fått den frågan ett par gånger och gett ungefär samma förklaring;

- Har inte riktigt ekonomi för att åka runt på alla utställningar jag vill. Får faktiskt lov att välja bort några, i år blev det Tvååker. 

 Sant, bensinen framför allt är ju skitdyr Samt en massa annat smått och gott.

 Måste tänka på skorna, ju...och så har jag egen firma och behöver bygga en buffert så att inte maken måste försörja mig mer än han redan gör.


Javisstja och så var det ju hundarna, dom försörjer jag själv, tror jag, beror väl på hur man ser på det hela.

Och, om jag nu ska börja fundera på det kan jag bli lite lätt deprimerad och det vill jag inte, så nu släpper jag det.

På tal om inget, måste köpa en säck till Timell.


Nåja, tillbaka till Tvååker, dit ska jag alltså inte åka och idag kom jag faktiskt på en annan och kanske lite viktigare orsak till att inte åka.

BRÖLLOPSDAG kallas det visst och man får ju passa sig lite så man inte får sparken som hustru. 

Så, i år lyckas jag nog få till det och ikväll har jag planerat menyn, som det ser ut blir det:

Förätt - Laxtartar med ostchips

Varmrätt - Helstekt oxfilé, i skrivande stund är inte alla tillbehör färdiga men det jobbar jag  på.

Dessert - En liten marängbotten med mörk choklad och jordgubbar eller kanske hallon om jag hinner plocka några. 


Känns ok så här långt men man vet aldrig, har ju inte handlat än.

Så, lycka till i Tvååker, själv åker jag till Ica och sparar pengar,     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se