Direktlänk till inlägg 12 juli 2011

Semester???

Av Yvonne - 12 juli 2011 22:49

Blir det nog ingen i år heller, men någon ledig dag då och då kan det väl bli.

Tror jag, typ kanske 

Man, läs jag, kan inte ta ledigt när det finns jobb, då får man jobba på.

Annars går det inte att shoppa och det har jag ett litet med naggande gott behov av att göra ibland. (Fråga mig inte hur den där meningen kom till??)

Mitt senaste tillskott är ett par nya ballerinor, jag blir glad bara jag tänker på dom. Ack och ve, men hur underbart är det inte med nya skor, inte mycket som slår  det inte. Tyvärr kan jag inte ha dom på mig dagligen, dom passar liksom inte att ha på när man klafsar runt i badvatten och blöt päls mm. mm.

Så, om jag får tid ska jag nog passa på att skaffa ett par som tål ovanstående klafsande, det bör jag klara.

Annars frossar jag i hundutställningar, och jag kan väl inte påstå att det går så lysande just nu.

Kan det bero på usel "handling"? 

Får börja träna igen och försöka att inte bli sur för då studsar Timell upp och ner upp och ner och frågar;  

- Matte, matte vad är det som är fel, har jag gjort något. I så fall förlåt, eller hur? Matte, matte, visst älskar du mig osv samt hopp, hopp, hopp.

(Jo, han säger så medan han hoppar fyrtasstuds)


Nä hepp, här gäller det att ta sig i kragen, inte gnälla det tar energi .


Funderade lite på varför man inte tankar bilen när det behövs utan väntar till det är 0,5 cl kvar, iaf gör jag

Speciellt med ett litetpris på 14.05. 

Hoppas väl på att det blir billigare om jag väntar lite, kanske priset sjunker till sisådär 3.50/litern .

Jag vet, men tanken var ju ganska trevlig, det skulle nog bli ett par kronor att shoppa för.

I söndags åkte jag in (på macken) för att köpa ägg, bra ställe att köpa ägg på, väl ute i bilen igen orkade jag inte tanka fast jag behövde utan körde hem.

Jag var så trött och hamnade i fasen "detdärgörjagimorgonistället" , så imorse var det bara att köra in på första bästa mack och stå där och se hur sakta litrarna (?) rann i men kronorna snurrade på riktigt snabbt, ut då, ur min plånbok. 

Tack och lov för plastkorten, då kan man ju lura sig själv ett tag, tills räkningen kommer då.

Undrar om jag var en struts i något föregående liv, känner att det faktiskt kan vara så, har nog ett liv som hummer innestående också. 


Ok, nu spårar det ur igen, sov gott så länge. Snart är det time för utställningn igen.   


 

Häré dom  

 
ANNONS
 
Sussie

Sussie

13 juli 2011 00:06

Ses vi i Tvååker?
Kramis

http://www.kenneltwix.se

 
Ingen bild

Honsjälv

13 juli 2011 00:16

Tvååker strök jag från min lista, upptäckte att det blivit lite för många. Lycka till med dina fina hundar. Kramis

 
Ingen bild

syrran

13 juli 2011 11:58

Jättesöta skor, vill också ha! jag är ju inte riktigt lika glad i shopping som du, men skor, det är en helt annan sak, det är roligt med skor :-)
Puss o kram <3

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se