Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Två stolar och ett bord

Av Yvonne - 29 juni 2011 00:01


 Inge´märkvärdigt utan bara ett litet runt bord med två stolar, ska stå utanför yttrdörren och där ska jag sitta och njuta av solen och av något gott i ett glas, eller en kopp för den delen.

Beror väl på vilken tid och dag det är, eller humör eller det kanske finns någo annan bra u´schäkt...


Nåja, det var inte det jag skulle berätta om utan om min vånda... Såhär är det;

Vi  var och kollade på¨just en sån där lite grupp, fast stolarna var lite fel så vi sa att, nej dom ville vi inte ha och bordet var lite för rangligt osv.

Säljaren visste precis vad vi ville ha och sa att han skulle beställa bord och stolar så kunde vi komma in och titta i veckan, eller skulle han kanske ringa oss/mig.

- Ja, ja tänkte jag, kan du välan göra och tänkte inte mer på det, jag vill ju absolut inte ha något bord som står och vinglar på tre ben, det räcker om en vinglar det behövs inte fler i det här huset tack så mycket.

Finns ju andra som kommer farande med blixtens hastighet så bordet måste vara stadigt, så stadigt det nu går alltså.

Hmm, kanske ska man skruva fast eländet,    en tanke bara.  

Hur som helst, idag ringde han och sa att mitt bord hade kommit,   hade jag beställt den där eländiga gruppen???

Så, vad göra??? Nu måste jag krångla mig ur det här, frågan är bara hur 


Får väl sova på saken och kommer troligtvis att drömma om skiten, f´låt ordvalet.

Kommer antagligen att drömma något jättekonstigt och så får jag väl åka och

titta på stolarna, säga att man sitter illa och sen åka vidare i god fart.    

Så får det nog bli.


Just nu är det hög tid att uppsöka drömmarnas rike, och jag hoppas att jag inte drömmer om någon resa, det är så jobbigt för jag kommer aldrig iväg.

Halvvägs till Arlanda upptäcker jag att mitt bagage står kvar hemma, eller att jag glömt ta på mig kläder och alla tittar konstigt på mig. 

Eller, så ramlar jag ur planet i luften, kittlar vansinnigt i magen och så vaknar jag dösvettig och måste flytta ur sängen för den är alldeles blöt och jag har snurrat in mig i sängkläderna.

Så säger dom att man ska vila på nätterna, det är kanske bättre att jag vilar vaken när jag befinner mig i en sån här period.

Jag är periodare av konstiga drömmar nämnligen, fast ganska kul har jag faktiskt, tro mig. Att vakna av att man skrattar är ganska okej.


Nu blev det en sån här konstig funderarblogg igen, suss gott   


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se