Direktlänk till inlägg 21 juni 2011

Morgonstund

Av Yvonne - 21 juni 2011 22:53

Han kommer farande på morgonen och tar ett jättesprång upp i sängen och landar någonstans på mig, där det känns. Skulle aldrig falla honom in att landa där det inte märks. 

- Tjoho, morr, morr, puss, puss, puss. Ho, ho var tog du vägen matte??

   ååååh va´roligt, leker du med mig....gräv, gräv, gräv. 


Att försöka gömma sig under täcket sket sig, time to give up, so to speak.

Upp ur sängen och in i duschen, så får man lite lugn och ro ett par minuter, typ 30 eller så.

Kläderna i en prydlig liten hög på sängen....eller??

Hittar jeansen i hallen, lite tröga att få på, hmm det hänger någon i det ena benet.

- Kul matte, du drar där uppe så drar jag här nere, ååååh va´kul vi har du och jag.

Sen jagar vi reda på resten av kläderna, finders keepers!!!

-Tjoho, jodå, så säger han, det syns på hela kroppen. Sen studsar han ut över vårt nybyggda däck och vidare ut i trädgården med min BH (i bästa fall) i munnen. Tappar den, snabbt tillbaka före mig och in under något stort, skitigt och barrigt, thujan.

Jahapp, den hämtar jag sen och tar fram en ny, ren och hoppas att ingen skata ska flyga iväg med den. 


- Hade vi lite kul matte, visst hade vi det??? Får jag mat nu, snälla får jag det? Tror att jag håller på att dö av svält, visst ser jag svulten ut, visst gör jag, hopp, hopp, hopp.

En alldeles vanlig morgon med Timell, vad tänkte jag på när jag döpte honom till Ruff ´n Tuff?? 


P.S oj, jag höll på att glömma, lilla häxan. 


   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se