Direktlänk till inlägg 10 juni 2011

Ja, jo den har rört på sig

Av Yvonne - 10 juni 2011 19:30

... tiden alltså, jag är pinsamt medveten om det. 

Har man en blogg så sköter man om den, hör sen. Min mans ord, så som den extremt lydiga kvinna jag är sätter jag väl fart och skriver lite strunt igen då.

Om sanningen ska fram och det ska den väl antar jag, har det inte saknats händelser att skriva om i det Kronstrandska livet. Det har bara inte blivit av, jag har sjunkit ihop i en hörna och somnat djupt instoppad bland tre hundar och det vet väl alla hur varmt och gossigt det kan bli.

Måste väl erkänna då, sitter långt inne gu´bevars men ett litet fel har jag ju, har aldrig erkänt det förut men någon gång måste man. Jag är:


- Lat

- Oföretagsam

- Lite snurrig, vid väl utvalda tillfällen

- Skränig

- Självgod

- Ohörsam

- Egenkär

- Gördetimorgoniställetmänniska

- Slösaktig

- Slarvig

- Smyglarvig

- Lönnfet

- Oaktsam


Ja, det var väl det felet jag kom på just nu.  Och det är därför jag ibland sjunker in i imorgonsyndromet, ska bli ändring på det nu.

Å andra sidan kanske jag blir sittande här i min ensamhet och skriver och skriver och skriver. Bra fingergympa om inte annat.


Till något helt annat nu, igår fick jag en Silk epil, rosa var den.

Så nu har jag rosa klippmaskiner till både hundarna och mig.

Den är liten och behändig, lätt att använda, bra osv. (igen, ska det här bli mitt favvoord/förkortning, osv. menar jag)

men...... 

Någon har tänkt till, faktiskt, och jag vill för allt i världen inte vara ekivok eller "tantsnuskig" på något sätt, men när jag packade upp ovan nämda apparat (klippmaskinen menar jag..) fann jag även ett litet ark med klistermärken, även dom rosa.

Inge´konstigt med det.........eller????  Varför skickar man med klistermärken, ska man ge bort dom till något barn som befinner sig i näheten eller vadå?

Frågan kvarstår men man är väl handlingskraftig så jag vände helt sonika på lappen och läste på baksidan 

Där finns beskrivning på hur man trycker ut valt märke, sätter det på hårigt ställe och klipper runt med den lilla magiska, lätthanterliga mojängen.

Jag funderar lite men inser att jag nog inte alls tänker använda de små klisterdekalerna.

Jag är faktskt inte hårig någonstans där jag vill ha en liten katt, hjärta, fjäril eller dylikt, kanske kan använda dom till något annat. Eller är det någon som vill ha??

I så fall, hör av er, moahahaha!!!  


Nu ska jag inte ta i mer, kanske får håriga fingrar , vem vet, som straff alltlså.


I´ll be back   


  
ANNONS
 
Ingen bild

Lena i Säffle

10 juni 2011 20:35

Härligt att du är tillbaka! Har saknat din blogg:) Lena

 
Ingen bild

Honsjälv

10 juni 2011 20:56

Tack snälla Lena:-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se