Direktlänk till inlägg 3 mars 2011

Typiskt mig eller??

Av Yvonne - 3 mars 2011 00:19

Hello, my name is Yvonne and I´m calling from osv, osv, bla bla bla

- Ööööööööööööh, hmm, harkel, host, host...snörvel, mummel, mummel, va?? Hallå...

- Ops, I´m so sorry, wrong number, bye!! Shit, jag hade glömt och slå landsnumret, vilket i sin tur betyder att jag kört upp någon stackare ur sängen för att svara.    f´låt.

Av någon underlig anledning ligger inte hela världen inom samma tidzon, undrar varför?

Skulle det bli lugnare i världen då, om vi ligger och sussar alla miljarder människor samtidigt, hmmm.

Nåja, inget att tänka på, vi får ju aldrig veta hur det skulle vara, så varför fundera på det.

Det där bye-et förrestem, hade en lite glad eftersnärt, jag vet precis vad jag hade tänkt om någon ringt till mig mitt i natten och låtit som en hurtbulle från vilda västern, ack ja.

Jag kan ha såna där vidrigt, glada eftersnärtar när jag pratar. Det vet jag efter att ha fått kommentaren; åh fy vilken pigg röst.

Den kommentaren sätter jag stort värde på eftersom jag onekligen inte låter sur när jag svarar i telefonen, eller kanske ibland.   

På tal om glad förresten, det finns fler i det här huset som är glada över att livet leker.

Imorse ställde sig någon, läs Timell, halvägs över mig, tog tag med tassen och grävde fram ansiktet som låg skönt avslappnat, sovandes i en varm kudde halvvägs under täcket.

-Halloj, matte, hoho!!! Jag är vaken!! Hur är det med dig, vaken eller?? Puss, puss åååååh vilken härlig dag, jag är huuuuuuungrig!!

Nix, inte den här gången, får väl sova ett tag till då, suck  


Annars är det väl som vanligt den här årstiden, körde förbi en dam som promenerade i solskenet.

Jag undvek faktiskt att stänka ner henne, det hade varit synd eftersom hon njöt hela hon, det syntes och då vill jag verkligen inte ställa till det. Herregu´man har blivit vek med åren, fniss!! Fast det är på skoj, har aldrig stänkt ner någon och tänker inte göra det heller. Tror jag, nu har jag slutat jobba för natten, ska sussa lite innan det är time for work, igen. Dessutom är det dags att avsluta en hafsig, intetsägande, osammanhängande och typiskmigskrift. Suss gott alla  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se