Direktlänk till inlägg 9 februari 2011

Hjääääääälp!!

Av Yvonne - 9 februari 2011 10:40

Har just skickat iväg ett mejl med "tack för hjälpen från Ärthjärnan", så nu var det problemet löst. Bara 350 kvar då.

Tänka sig där har jag suttit och läst och tittat och inte sett att bocken (hmmm, tänk nu inte på nåt annat!) var "iplickad" i fel ruta.

Shit the same, det var ju inte första gången jag inte läst, tänkt eller sett osv. Orkar bara inte med mig själv just nu så jag kan väl inte förvänta mig att någon annan ska göra det heller. Kanske finns någon enstaka någonstans kanske, hoppas vi på, jag menar hundarna och jag. Nåja, finns det inte det får vi klara oss själva   

Livet pinnar på i en j---a hastighet just nu och jag försöker hinna med allt som ska göras. Imorse när jag satt på sängkanten och visslade och sjöng kändes det som att nu får det lugna sig lite för nu blir det snart stopp.

Jag måste hinna med att leva lite, har inte ens tid att prata i telefon och då är det illa. Så nu ska jag ta mig i kragen och varva ner, om två veckor sisådär, för innan dess måste jag hinna med min hmm hmm momsrapport som jag inte är så säker på om den blir rätt.

Eeeeeeeeeva!! Hjälp, hjälp!!

Sen måste jag översätta min körjournal från "oranga faran" som ligger i framsätet, eller under förarsätet eller på något annan listigt ställe.

Där har jag iaf skrivit ner alla min kilometrar till och från, tillsammans med små vitsiga inköpslistor, komihåggrejs mm. mm.

Vet ni, jag tror att det får räcka med "gnölande" ett tag, det kändes faktiskt riktigt bra att få klaga lite, så nu måste jag packa bilen och fräsa iväg till Vicksjö för att klippa en softis och bada en portugis och trimma en liten, liten tax kommer strax.

Sen fräser jag hemåt för att ringa till USA och Australien, ska nog hinna äta lite om jag skyndar mig. Kommer det någon lång helg snart?

Nu eré brådis, tjingeling!  


 
ANNONS
 
Maria

Maria

9 februari 2011 11:12

Ta det lugnt nu så att vi kan träffas den 19:e:-) Dricka lite gott vin och äta god mat och bara vara oss själva :-)

Kramisar

http://www.kaspelix.se

 
Ingen bild

syrran

9 februari 2011 13:54

Lugn och fin, vännen, du hittar snart rutiner. Det är bara för att det är lite nytt men du är snart varm i kläderna.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se