Direktlänk till inlägg 7 februari 2011

Tiden går.

Av Yvonne - 7 februari 2011 21:42

Alla stora författare drabbas väl någon gång av skrivkramp eller idétorka. Så även vi smålirare, men idag tänkte jag börja på min stora roman  .


Det skulle vara ganska kul att kunna skriva en sån där rysligt bra deckare, och tjäna en massa pengar och  ligga på divanen i sidenmorgonrock. Så äter man lite praliner som man emellanåt sköljer ner med lite skumpa. Kan riktigt se det framför mig, i mina drömmar, som sagt.

Får nog hålla mig till bloggen jag.

Iofs gör jag ju faktiskt nåt kul, men pengarna lyser med sin frånvaro.

Har klippt en cockerpooh idag, stavas det så eller? Hur som helst, en blandning cocker/pudel, söt men ack och ve vilken stämma han hade. Till en början försökte jag prata och gulla lite, men ju mer jag ansträngde mig ju mer ansträngde han sig, eller sin röst.

Så då slutade jag och prata och se på tusan, då blev han tyst, nästan.

Man kan kanske ta sig en liten funderare, ska jag ta någon kurs i röstvård, han kanske tyckte att jag hade en alldeles för gäll stämma. Jag???? 

Nu på kvällen har jag jobbat, ringde och pladdrade på med min bästa skolamerikanska, första samtalet pep en liten förskräckt människa;

- I don´t understand och sen, jag förstår inte, vem är det som ringer!!!!


Oj, hoppsan, f´låt så mycket.... 


Skuller ringa till det stora landet på andra sidan pölen och så glömde jag slå landsnumret.

Jag hoppas att jag inte förstörde nattsömnen för någon. Kanhända sitter det någon i mellansverige och förfasar sig över maffian som ringer, och pratar engelska fast det är från Sverige, å så var det bara jag.

Har ett ganska fläckfritt förflutet faktiskt och jag finns inte i brottsregistret för det har jag också kollat. 

Känner just nu att magen är i kanonform, så jag ska nog sticka in skallen i kylskåpet och se om något passar. 

Full fart framåt, snart är det sonens födelsedag, års-möte, lunch med familjen för att fira sonens födelsedag i efterskott, träffa goda vänner, liten inoff utställning i Örebro, fira makens födelsedag, temat ej bestämt. Det löser sig och jag får bara inte glömma min Momsrapport. Sen är väl februari slut tror jag och så har man klarat sig igenom den med.

Ja och så är det ju deklaration och bokslut, eller om det var tvärt om eller samma sak. Jag ska ta reda på det, oroar mig ett tag till för det tror jag, eller.

Snurrigt, visst så nu slutar jag.  Tack o  go´natt


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se