Direktlänk till inlägg 26 januari 2011

Min dåliga jag

Av Yvonne - 26 januari 2011 23:50

Sisådärja, nu är han med igen, sitter på min axel och tittar surt och ilsket på allt och alla. Det lilla goda "jaget" är inte med utan bara det "illaka, griniga jaget", så det är inte mitt eget fel att jag är sur, grinig, stridslysten och allmänt otrevlig utan det rår den lilla otrevliga gubben på min axel för, ingen gumma alltså.

Jag märkte inte riktigt när han kom fram, men när jag muttrande gick och bäddade rent i sängarna nu ikväll upptäckte jag att "he´s here", dessutom har jag ett åskochdundermoln hängande över huvudet, laddat ordentligt mao.

Varför kan man ju undra och det visst man ju inte. Går det bra att vara sur utan anledning tro??   

Får väl sprätta ner den där lille f..  


Förutom mitt dåliga humör som bara fanns där helt plötsligt är allt bra, livet leker, pengarna rasar in och våren står för dörren, inte.

Har börjat vakna på konstiga tider, typ 03.45 som igår???

KLARVAKEN var jag, och till slut fanns det bara en sak kvar att göra, jag steg upp.

Efter att ha skakat liv i doggsen tog vi en långpromenad, jag kan ju inte gå ut och gå ensam vid den tiden, vad ska grannarna tro?

Lagom till jag kom hem igen hade det dråsat ner några meter (ok, liten överdrift kanske) snö så då skottade jag. Snyggt och prydligt på min uppfart ska det vara! Först av alla i Skokloster kan jag nog med största säkerhet säga utan att ta i för mycket,

Maken undrade vad det var för fel på mig när han gick upp i vanlig normal tid. Ska undersöka detta tror jag, kanske....får se.


Imorgon ska jag vara glad igen har jag just bestämt, har ju lite roliga saker att se fram emot. Tack och lov att det finns hundutställningar.

Nu ska jag skutta ner i min nybäddade säng och nanna länge, åtminstone till normal tid, so to speak, det är i alla fall min förhoppning. Jag kan ju inte vara ute och ränna före fem varenda morgon, inte ens tuppeländet är ju vaken då. Until next time  

Ursäkte men jag måste öva lite på min utrikiska en aning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se