Direktlänk till inlägg 23 januari 2011

Tre korgar

Av Yvonne - 23 januari 2011 23:50

Med jämna mellanrum köper jag nya, fina, gossiga (mitt favoritord, tycker att gossigt talar, he he) och ganska snygga korgar där mina favorithundar ska sova. Jag köper absolut inte nya korgar bara för att jag är nedlusad av pengar, egen företagare och allt.

Jag tycker nog att jag lägger ner en del energi på att hitta korgar av ganska god kvalitet (hmm)men oftast bäddas dom sönder före "bäst före datumet". 

Det bäddas före man lägger sig, det bäddas under tiden och så ibland bäddas det när man går förbi bara sådär innan dom fortsätter till soffan, eller fotöljen, eller sängen. 

Men korgarna håller inte i evigheter så nu har jag det lite jobbigt, jag vill ha likadana till alla tre.

Problemet är ju att man aldrig hittar en ny likadan som dom förra. Så nu finns det två likadana korgar, dansk design och en biabädd, svensk design gu´bevars.

Mitt estetiska sinne vrider sig i plågor eller hur man nu beskriver det. En liten tröst i detta elände är att dom är svarta allihop, vilken tur jag har. Mja, nu skojar jag lite, lite...lite Förresten så finns det tre likadana, lika stora matskålar med matchande vattenskål, tre exakt likadana koppel fast i olika färger och gud nåde den som sätter det svarta kopplet på fel hund.

Till och från utställning ska det finnas tre svarta koppeluppsättningar vilket det inte gör för jag tappade ett i Askersund i somras, det går dock att lösa, man får ju köpa nya helt enkelt. 

Men tre likadana korgar verkar svårare, skrev jag inte det någonstans att jag har problem,   . Man kan väl undra vad man lider av, men kan väl skratta mig lycklig över att jag inte har fem hundar, typ, isch så besvärligt det skulle vara då.

För att återgå till min verklighet har jag skjutit upp diverse göromål som jag faktiskt måste ta tag i asap!!

Bokföringen t.ex, tvätten, städa kontoret, stryka osv. Men innan dess ska jag försöka hitta på något som är roligare så att jag kan skjuta upp dom där döööööötråkiga sakerna lite till.

Nu ska jag släppa ut latmaskarna som ligger i drivor i soffan, sen blir det till att nanna i korgarna i köket. Själv ska jag gräva ner mig och sova en stund, imorgon kommer Hugo.  Det blev inget vettigt idag heller men imorgon är det en ny dag, tack o lov!  


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se