Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Svårt med rubrik

Av Yvonne - 14 januari 2011 20:23

Man kan väl tycka att det skulle vara lätt att hitta på en rubrik, vi får se, men just nu har jag inget "klatschigt" (reserverar mig mot stavningen) att komma med. Min mamma sa alltid så "klatschigt" och dom som känner mig vet också att min relation med mamma är obefintlig. Vilket i sin tur betyder att jag absolut inte vill använda något från henne, men va´f---en, livet går vidare för det. 

Annars kan man väl bara konstatera att jag precis landat, och det är en ganska trevlig känsla. Landat från va´då undrar man; jag blev ju Bis 3 veteran, herregu´vilken känsla. Tänk själv, där står man med ett ganska stort antal veteraner och det enda domaren gör är att begära upp Mollefjoll på bordet en gång xtra gång, sen tittade han inte åt oss.   

Sen står man där och kollar, han tackar av och tittar och tackar av osv. och jag räknade och räknade. Jag är verkligen inget matematiskt snille men när jag räknade två på min ena sida och två på den andra måste det betyda att jag är i finalen, säger bara det.....vilken känsla!!!!! (nästan då)

Jag har varit där förut, men det är lika underbart varje gång.    Helt plötsligt får jag problem, ska Mollberg få följa med till Malmö tro??

Timell lyckades faktiskt bli BIM på söndag och det är bra jobbat med tanke på att han faktiskt ser ut som en bortsprungen cykelslang!!!

Nu sörjer jag inte speciellt mycket över det, jag tror nämligen att den här hunden har det mesta när han vuxit till sig. Får väl lita på min intuition, nu är vi där igen jag menar stavningen. Min svensklärare roterar i graven, vem det nu var, kommer inte ihåg. 

Vänta lite nu, sitter jag och förklarar mig, hunden blev ju Bim!!!!! Det ska bli så trevligt att få tävla med honom i sommar mot alla andra fina och skitsnygga hundar. Jag är inte på något sätt part i målet, oooooh nej jag menar att Nyman har några barn med i matchen, det vet väl inte jag.....hmmm, host, host, harkel...

Eftersom det var en aning halkigt åkte jag hemåt först på måndag förmiddag, underbara Sverige, soligt, blåsigt och alldeles underbart. Stannade i Sala och tittade på en korg valpar, åååååååååhhhh. Say no more!!!

Vi bor i ett fantastiskt land och vad kan vara bättre än ett gäng valpar som har en känd far. Fick pussa lite och på hemvägen köpte jag en kaffe latte, säger bara det, livet är underbart.

  

Förresten, om ni undrar hur en bortsprungen cykelslang ser ut, som Timell naturligtvis. 

Jag undrar hur Sunne ser ut när det är vinter???

Maken skulle förnya sitt pass, det skulle alla andra med tydligen. Det var tjugo i kön så han gav upp, tar det sen alltså.  

Jag bara undrar, ska dom verkligen åka från Sverige nu??

Den bästa tiden är ju här och nu, man fryser visserlign om tossingarna men vadå, jag har köpt nya gossestövlar med varma sulor i så jag klarar mig. Visserligen hittade jag inga gossebyxor, men det problemet löser sig så småningom.

Har ni också upptäckt att jag blivit en aning fånig, det har jag så nu avslutar jag det hela.

Ha en låååååååååååååååååååååååång skön helg  



 
 
Ingen bild

Lotta

14 januari 2011 21:52

Härlig blogg! Grattis till dina framgångar. Mollberg is really still going strong!!! Vilken känsla Yvonne, jag förstår.
Ha en skön helg, ses framöver. Kram från Topaz-Lotta

 
Sussie

Sussie

14 januari 2011 22:09

Åh vilken härlig känsla!!! Jag ryser när jag läser det här för jag vet precis hur det känns, nåja..inte i BIS-final förstås men när Saga blev BIG-1 :) Stort Grattis i efterskott!!!
Grattis oxå till den bortsprungna cykelslangens BIM!
Som vanligt så sitter jag och ler när jag läser dina rader som hoppar från än det ena till än det andra, härligt! :))
Kram från hon som du bara vinkar till när du susar förbi ;))

http://www.kenneltwix.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Ovido - Quiz & Flashcards