Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Ojdå, var är borsten

Av Yvonne - 9 november 2010 21:57

Det ska ju inte komma som en överraskning direkt, men hej hopp, så står man där med två decimeter snö på bilen och inget att ta bort den med, snön alltså.

Som den vintermänniska jag är så har jag ju gått upp pigg och nykter varje morgon, kikat ut genom fönstret och konstaterat att det INTE snöat idag heller. Ingen vinter mao.

Därför stod jag idag på eftermiddagen, iklädd tunna gympadojjor och utan handskar,  och funderade hur jag skulle få bort snön från bilen.

Nu var det ju så att i mitt tänk ska snön falla ner i stora lätta flingor, genom ett vackert soldis och jag är ute och går med hundarna och allt är så fantastiskt vackert. Eller???

Konstaterande; näe, det är inte tal om flingor utan nu ramlar det blöta snöklumpar från himlen som är kompakt grå, inget jävla soldis här inte. Körde snällt och prydligt i 40-50 km/tim efter alla andra som försökte ta sig hem i mörkret. Naturligtvis hamnar man efter en plogbil eller en traktor som kör nästan 30 krm/tim "fort" och vem tusan vill köra förbi den? 

För skulle det nu vara så att man skulle göra det, slår jag vad om att man dansar ner i diket strax efteråt. Sen blir man ikappkörd av traktorn som stannar och frågar om det var till den sidan av diket man hade så himla bråttom till.

Nejtack, jag avstår, jag har faktiskt hittat på massor av saker som andra kan ha roligt åt, det räcker så.

Fast nu måste jag erkänna en sak, har gjort det förr och gör det igen, erkänner alltså; jag ääääääääääääääääälskar snö. Det blir ju faktiskt lite vitare och ljusare och sen påminner det ju om att julen snart är här.

Påminn mig, jag måste faktiskt köpa fler "doftagottljus".

Annars, kan jag bara konstatera att jag är en aning trött, efter helgens bravader. Utställning i Växjö...

Att gå in med Timell i en utställningsring är en spännande upplevelse och det gäller att jobba på utav bara...1000-an.

Vi hade fått ringbyte och skulle vara i ring 19 och som vanligt upptäcktes det i den absoluta sista minuten. Så, ut med hunden och full fart för att hinna, han skulle in som nr 2 i ringen.

Glömde tala om för Timell att vi skulle svänga till vänster, men det gick bra att komma fram under montern som sålde schampoo också.

Himla tokigt alltså....

Sen har vi roligt i ringen, är man bara 6 månader så ska man ha kul, absolut inget annat. Nu är jag allvarligt, inget annat än trams och skoj.

Så kan man ju fundera över vem som tramsar och skojar mest, matte eller vovve.

Han är dock en riktigt rolig vovve, det är ett som är säkert, som amen i kyrkan eller hur man nu framför det hela. Svansen går hela tiden, och mellan alla hoppa runt och bita i kopplet samlar han ihop sig och springer snyggt och prydligt, står som en liten gudahund och viftar på rumpan och säger;

- Nu är jag allt duktig matte, visst är jag det.

Vi jobbar vidare för nästa tävling för Timell, förutom Mårten-utställningen i Enköping blir det My Dog, 2-dagars i Göteborg i januari.

Jag längtar redan, för det är så himla kul det här med utställning. Såg i Hundsport att någon skrivit något ifrågasättande om detta. Ska läsa det och får väl fundera ut om jag ska kräkas eller fortsätta i samma anda som alltid, dvs full fart framåt.

Under tiden hoppas jag att snön slutar falla, iaf i den blöta versionen och att det blir ett par grader kallare. Nu måste jag jobba vidare.

Until next time, ja ni vet, ha det.  


  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Robban

10 november 2010 11:34

Testa att använda borsten jag la in i din bil för 2 veckor sedan :-)

 
Ingen bild

Honsjälv

10 november 2010 19:13

Ops, så pinsamt, låg den i bilen redan. Tja, även solen har sina fläckar:-))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se