Direktlänk till inlägg 24 oktober 2010

Slöfocken JAG!!

Av Yvonne - 24 oktober 2010 19:24

Igår kom sonen med flickvän på middag, kantarellsoppa enligt önskemål och så en massa prat. Vi hamnade i paltkoma allihop men jag verkar inte ha kommit ur den än. Hade tänkt göra en massa saker som legat och väntat på åtgärder men inte ett skit blev gjort.

Har plockat lite päls av Timell och det kanske inte var så bra med tanke på att jag tänkt ställa honom på någon liten utställning i Köping. Så nu blir det till att "åtgärda" just den saken iaf. Han är lite mjuk just nu så jag får väl ge mig på med ullkammen, glad han kommer att bli, he he.

Tog ledigt torsdag och fredag för att vila och det så blev det ju faktiskt, men imorgon är det ny arbetsvecka och back to normal. 

Det blir många snuzzrar den här veckan, och så får jag nog ta mig i kragen och fixa mina egna också, just nu är det lite skomakarn´s barn.

I fredags kom den första snön, lite lätt tycker jag. Stämde inte alls med bilderna från nätet, fast jag var ju inte ute på vägarna jag och halkade. Tog mig en promenad jag och som sagt den där koman hade nog kommit lite tidigare om jag nu tänker till, för jag kommer inte ihåg om jag gjorde någon nytta? Jag köpte dock en kaffe latte nere vid slottet och den gjorde mig glad och nöjd, kan man räkna det till det där "göranyttagrejen", sen gick vi hem i solskenet jag och hundarna.

Idag blev det inte lika mysigt, med regnglopp i huvudet och tre våta, lortiga hundar, samt då 12 tassar att torka.

Men innan vi kom till hemgång och torkning hade jag/vi lektion 1 "läraTimellvetahut" dvs gå förbi andra hundar utan att skrika, gapa, tjuta och göra utfall.

Tänk så stukad man kan se ut, men hej hopp det är glömt inom 20 sekunder och sen kan man väl börja galoppera kors och tvärs över vägen.

Lektion 2, alltid gå på vänstra sidan, ALLTID, PUNKT...

Ack ja, nackskinnet, bära tillbaka igen osv och så tittar den lille söte hunden liten stukat på mig igen, sisådär 20 sekunder sen galopperar han vidare, hepp!!

Men, han lär sig, han lär sig och han är ju himla gullig när han vänder sig om och tittar och säger:

- Titta matte, visst är jag duktig nu??

Hinner jag bada honom innan miss Marple tro?

Det gör jag nog om jag sätter fart, här och nu!!!!

    

  

Om man skyndar sig så fastnar han, på bild alltså.


  

  

När jag skulle knäppa stod dom här, alla tre.....


  

Vi gick förbi slottet och här fixade man fasaden. Blir spökena störda tro?


 
 
Ingen bild

Syrran

24 oktober 2010 22:56

Good for you!
Puss&kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Ovido - Quiz & Flashcards