Direktlänk till inlägg 13 september 2010

En äldre herre i svart och silver

Av Yvonne - 13 september 2010 21:01

Vi gjorde sällskap ner till Sofiero han och jag och han är nog bland det kolaste jag känner.

Timell var med icke att förglömma, men vem i hela faderuttan kan missa en turbopropp. Det går undan, det är kul och nu gäller det att skälla och undersöka saker och ting så snabbt och högljutt som det bara går.

Ja, har man en matte som glömmer att betala notan, no comments, ramlar baklänges över ryggstödet på en soffa, i baren dock, osv borde man vara förlåten. Dessutom åt matte godis och fick en sockerchock som speedade till det hele. Tänk så bra att det finns ursäkter att ta till när man behöver, i denna ålder ska inget av ovanstående hända. Nåja, med tanke på resultatet av helgens slit är det inte just det vi kommer att komma ihåg utan naturligtvis vovve Mollbergs framgångar i ringen.

Fullständigt oväntat blir han utplockad till Bästa hane och matte går bärsärk och glömmer bort att det inte är klart än, ja det var ju vår första utställning, mmmmmm eller hur?

Alltså det har han blivit förut men det är länge sedan och han var framför allt inte veteran.

Ibland blir det som man önskar, nästan men att gå så långt med en veteran är inte fy skam. 

Sen duggade dom tätt vill jag lova, min älskade vovve och veteran.

Bis2-veteran och till sist BIS-2. 

Jag år så oerhört stolt, tänka sig min lille vovve, svårt att smälta så jag tänker sitta på mitt lilla moln och njuta ett tag till, tror t.o.m att jag skrev det till någon; njut. Så det gör vi.

Timell, han gjorde debut i ringen och gjorde det jättebra, lite skutt, lite hopp men huvudsaken att det fortsätter att vara skoj. För kanske kan det bli så att även han kan sticka ut lite.

Kanske försöka vara bäst...eller åtminstone försöka vara med om att försöka bli bäst. Vi har många fina valpar att tävla mot. Det här ska bli kul, ja just, han blev Bir-valp i sin åldersgrupp.

Så, det var värt att åka så långt och attans så kul vi hade. Vi åt middag tillsammans allihop och skrävlade och garvade som vanligt. Inget går upp mot att umgås med vänner som har samma intresse, nämligen våra älskade hundar.Naturligtvis hade jag bokat in ordentligt med jobb på måndag, måste lära mig att planera. Men jobb är jobb och jag har ju mitt karma:

  • Jag är inte trött
  • Jag kan jobba
  • Jag är inte trött
  • Jag kan jobba, tror jag
  • Jag är inte så trött
  • Jag kan nog jobba lite iaf
  • Jag är ganska trött, men jag biter ihop
  • Jag grejar detta men undrar om man kan stå och sova en liten stund bara,
  • Hmmmm

Nu ska jag vila för imorgon kommer en ny dag, full med jobb och möjligheter. Underbart..  



    





 
 
Maria& Veronica

Maria& Veronica

13 september 2010 23:05

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!
Eva och Mollberg, ni är så härliga båda två:)

Kram Kram

http://www.velvetdandys.com

 
Ingen bild

Honsjälv

13 september 2010 23:07

Ha ha, kramisar i massor och grattis själv.

 
Lotta

Lotta

13 september 2010 23:27

Vilken härlig blogg du har! Grattis i massor till dig och the grand old Boy och den unga buspojken. Ska bli kul att se honom framöver.
kram Lotta

http://www.kenneltopaz.dinstudio.se

 
Ingen bild

Eva

14 september 2010 04:23

GRATTIS, kul att läsa att resan var värd det=)
Kraaam Eva

 
Bisse

Bisse

14 september 2010 08:55

GRATTIS!!! Fantastiskt:)))))
Sådan matte sådan hund.....

http://www.bissefalk.nu

 
Ingen bild

Susanne

14 september 2010 21:50

GRATTIS!!! Storkramen från mig och syrran.

 
sophie

sophie

19 september 2010 11:04

Super grattis!!!!! Fan va bra ni är:) Kramen

http://www.kennelhilfie.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Ovido - Quiz & Flashcards