Direktlänk till inlägg 1 september 2010

Små tassar på promenad

Av Yvonne - 1 september 2010 21:18

Dom går för det mesta lösa här hemma, grabbarna ni vet. Men när det gäller den lille får vi faktiskt sätta på koppel då och då, som när vi går vid stora vägen. 

Han går där så stolt och då säger han så här:

- Matte, du tror att det är jag som går i koppel, men så är det inte. Det är vi som går i koppel, du håller i och jag som styr. Visst blir det bra!! Men du måste gå på rätt sida om du inte gör det biter jag dig i benet.

Jaja, huvudsaken att han lär sig gå i utställningskoppel utan att bita i snöret, stå stilla på bordet och inte bita domaren osv. Undrar om vi hinner med en träning innan Sofiero. Troligtvis inte, om jag tänker tilll lite, får se det är ju ändå elva dagar kvar, tror jag om jag inte missminner mig.

Imorgon ska jag börja på min nya arbetsplats, gissa om jag ser fram emot det här.Tänk vad saker kan falla på plats och att man inte tänker på det förrän efteråt.

Här har jag funderat på hur jag ska gå vidare med mitt trim och så får jag kontakt med en kollega på rätt sida av så stan och så behöver jag inte fundera mer. Jag tror att jag kommer att stortrivas.

På fredag är jag ledig och ska kolla upp vilken typ av träning jag ska välja, de senaste åren har jag kört cirkelträning och före det diverse workout och sånt. Båda varianterna är roliga och som sagt jag tror att det är viktigt att ha muskler i mitt nuvarande yrke. Behövs ibland har jag märkt, speciellt med någon typ av ouppfostrad modell större hund på bordet eller i badet, vet inte vilket som är värst. Det ena är ju en aning blötare än det andra.

Visst låter jag otroligt förnuftig, det är nästan så att man kan tro att det är så också. Men tyvärr är väl inte förnuft min starka sidan, men jag klarar mig ganska bra ändå.

Imorgon blir Timell fyra månader och nu ska vi ut i ringarna, tillsammans med ett gäng andra fina valpar. Till min glädje kan jag säga att dom har connection med en till mig närstående rymmare. 

Kan väl inte direkt skryta om att jag har något med detta att göra, jag är ju ingen uppfödare, hmm. 

Men å andra sidan lägger jag ju näsan i blöt både här och där så jag fortsätter och vara lite glad och stolt över de fina vovvar som har en av mina hanhundar i stamtavlan. Duktig mattes vovve, kanske han borde komma ut som veteran nästa år?? Vi får se!!

Nu ska jag ta en paus och kanske pusta ut lite i kudden. See you lilla häxan hälsar att nu är det nannatime.   


  I väntans tider, eller .....


   

Hmmm!!


   Pussgurka!!


   Sisten får ta hand om matte....

 
 
sophie

sophie

12 september 2010 20:58

Hahaha:) vilket kort, tror nog inte han gillar att bli tagen på bar järning så;) Hoppas allt är bra med dig vännen!!!! Fika snart???? KRamen

http://www.kennelhilfie.dinstudio.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Ovido - Quiz & Flashcards