Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

Å, så var det ju det här med mobilen

Av Yvonne - 18 juli 2010 12:18

Tänk vad bra det är med mobil. Just det här att man alltid kan få tag i den man söker, åtminstone på "talsvar" så att man kan tala om att man är försenad, eller ska gå in och fika hos någon innan man kommer hem, eller kanske  mera sant, ska bara sticka in i centrum och se om det dykt upp något viktigt.

Sen finns det ju en massa andra braatthasaker i mobilen, som tex kodminne, anteckningar, galleri för alla små gulliga kort på valpar, snygga bilder på hundar osv. För att då inte tala om adressboken med alla kontakter, den här gången hade jag faktiskt lagt ner extra mycket energi på att få det så komplett som möjligt, välarbetat mao.

Jovisst, man ringer ju på den också.   Som sagt mobilen kan jag inte vara utan, skitbra sak att ha och att man klarade sig utan den förut vet jag men nu gör jag det inte.

Det är väl därför jag tappar eländet i muggen, så att allt försvinner. Adressboken med alla kontakter har jag sparat på kortet, ett tag då. Sen vet jag inte riktigt vad som hände, det blir till att gå igenom Eniro och lägga in alla igen. Tappade tom bort släkten, hmm.

Jag vet att jag tänkte skriva in koderna i datorn också, inte bara ha dom på mobilen. Men jag hann inte, hade ju bara ett par år på mig. Nåja, det är väl ingen ko på isen direkt. Det är bara att sätta sig och betälla nya koder, som sagt inga problem.  Sen får jag väl lov att krypa till korset och erkänna att jag gjort det förut, förlorat all info alltså.

Kan det vara när jag hällde ett halvt ton vatten över mig själv i Österbybruk, kan va´så faktiskt. För jag tror inte att det var när jag ramlade i vattenhindret på Friberghs golfbana, det tror jag inte.

  

Annars är allt som vanligt, dvs jag tvättar, stora blåsten är på och då får man utnyttja den. För det är ju härligt med tvätt som torkat ute. Mindre härligt är att man måste ta reda på eländet på en gång. Ja, man går igenom svåra stunder i sitt liv vill jag lova.

Idag ligger hundarna ute och knaprar på varsitt märgben, även den lille en stund. Sen gick han in och la sig att sova på husses fot. Dom andra är mer intensiva, vana benätare som dom är. Bra för tänderna och så får dom lite sysselsättning ett tag, för det är ju inte direkt något långpromenadsväder, det orkar vi inte med någon av oss.

Nästa vecka är det dags för lite utställning, börjar med Köping, sen var det väl Ransäter och så Svenstavik. Om jag inte missminner mig totalt ligger dom tre helger på raken.

Jag behöver något roligt att tänka på nu, hade ett mindre lyckat jobb i förra veckan som jag fortfarande bär med mig. Det kommer att hänga med länge, usch, vad skönt det vore att vara felfri. Men även solen har sina fläckar.   


 
 
Maria

Maria

18 juli 2010 13:23

Tjena mitbena:-) Visst är mobilen superbra... Man känner sig halv utan den...
Ser fram emot alla resor som vi ska göra nu under sensommaren:-)

Kramis kramis...

http://www.kaspelix.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skapa flashcards