Direktlänk till inlägg 13 juli 2010

Om absolut ingenting !!

Av Yvonne - 13 juli 2010 22:01

Har precis vinkat av sonen med flickvän och deras nyinköpta bil. Dom tog sig en liten tripp hitut (från Solna) för att visa bilen och titta på Timell.

Det var nog dags om dom vill se honom som liten, typ pytte, för nu går det fort. Han växer så det knakar, ska åka över till L8 nästa vecka och mäta honom. Jag måste säga att jag är jättenöjd med honom så här långt, och jag har stora förhoppningar för honom i framtiden också. Skriver jag så blir L8 nervös, he he. Dessutom är han en go´bit  

Så mysigt att få pussa lite på sin egen valp ett tag, det var länge sen sist. Pojkarna, dom stora alltså är inte så speciellt imponerade av honom och han blir satt på plats när det behövs och det gör det ju då och då.

Han är med mig på jobbet och då blir det ju inte så mycket springa och leka utan där får han ligga still på fällen och tugga på nåt gott.

Det tar han igen när han kommer hem, då ska det lekas, springas, bitas, kampas osv. Nåja, med tiden så  

Igår försökte jag göra mig till och laga en god middag med kycklingfilé mm, efter ett tag upptäckte vi båda att det var fel mat i den här värmen. Idag åt vi sushi precis lagom, varm mat orkar jag inte äta i den här värmen och så måste jag bara säga som så: jag klagar inte!!!!

Jag bara konstaterar att så är det, nu blir det sallad och kallskuret resten av sommaren.

Kallskuret förresten, hur lät de´då?? Var det inte sånt man åt på 1800-talet. Så säger man väl inte längre, eller?

Har hört att svenskan är ett fattigt språk egentligen, men jag tycker jag lyckas få till det ganska bra iaf. För nu sitter jag ju här och skriver om absolut ingenting igen.

Just nu blev jag jättesugen på att gå ner och bada, det måste vara helt underbart i vattnet och i vassen då förstås. För det är väl där jag får hålla till, jag och gammelgäddan. Trots allt får det nog bli en annan kväll för jag har lovat mig själv att gå och lägga mig i tid, hmmm. Om jag sätter fart nu så hinner jag väl. Det är skönt att slippa frysa om nätterna och jag sover trots allt oförskämt bra, makens ord. Jag vet inte för jag sover ju. Natti natti!!  


  

Näe, menar inget speciellt med den här bilden. Jag bara älskar den!! Kommer inte ihåg vad han kallas, han försöker hela tiden fånga "roadrunner". Kolla uppsynen, I like!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se