Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Pudeldag, idag

Av Yvonne - 17 juni 2010 22:08

Som sagt, idag skulle det klippas pudel och det är nog faktiskt så att det är en av mina favorithundar. Inte bara för att dom har ett underbart temperament utan för att det är så himla kul att klippa dom.

Den lilla svarta, 10 månader, var en riktigt fin liten flicka med kraftig päls och skulle kanske ställas ut så småningom. 

Det är ju inte första gången jag klipper en pudel men lilla Ella var lite xtra. L8, jag tänkte många tacksamma tankar om dig, för att jag fått spendera så mycket tid hos dig på Hälla och fått lära mig klippa pudel från grunden.

Jag handklippte henne, kom ihåg alla knep och var riktigt nöjd, hon blev så jättefin. Matte var helnöjd och på vägen ut mötte hon bekanta så jag fick lite reklam. 

På tal om det, Allra bästa vän, Jenny. Tusen tack till dig som rekommenderar mig. Jag lovar att jag tar väl hand om dom som kommer och tack för att jag fått komma till dig och lära mig trimma terrier. 

Man får en bra grund att stå på, det behövs så här i början.  


Så allt är frid och fröjd, ja nästan då. Jag har faktiskt ingen röst just nu. Att försöka prata gör ont och låter illa, men jag är pigg och gla´, yepp. En kund som ringde och bokade tid idag sa att jag lät som jag druckit tre flaskor whiskey, det var ju trevligt, själv tycker jag att det lutar mer åt sju stycken. Men då skulle jag väl antagligen inte kunna prata alls.

Att ropa på hundarna kan jag glömma. Tur att jag kan vissla!!!  Så det finns nog en mening med att jag glömde anmäla till Jönköping, för det var säkert förutbestämt att jag skulle förlora rösten, eller hur? 

Tur att mannen i mitt liv är innehavare av hostmedicin typ starkare, snyltar lite på den. Den hjälper men ser till att man får lite ont i magen för säkerhets skull. Av två onda ting, ni vet....

Nu ska jag nog sluta för idag, tänka sig nu är det sommar och jag somnade i soffan i eftermiddags istället för att gå ut i solskenet, hmmm.

  


  

 
 
Maria

Maria

17 juni 2010 23:17

Precis vad jag tänkte, att det var tur att du glömde Jönköping....Men det är så synd att du gjorde det..

Men jag ser verkligen fram emot Borås:-) Krya på dig så länge:-)

Kraaamisar...

http://www.kaspelix.com

 
Ingen bild

Jenny

18 juni 2010 07:33

Krya på dig, hoppas rösten snabbt kommer tillbaka! Snart är det helg :)

 
Lotta-Djakartas

Lotta-Djakartas

18 juni 2010 08:35

tjolahopp!
Kul att du tycker att du lärt dig nåt av våra Hälla stunder.. Pudel är ju såå roligt att klippa.. Själv har ja lagt band på mig o ska ju försöka vara lite ledig ett tag.. Men du som känner mig vet att ja har svårt o sitta stilla särskilt länge..
Näe nu måste ja ut o ta in vappissarna, det ser ut att bli regn.
kram

http://www.dajkartas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Ovido - Quiz & Flashcards