Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Snart midsommar, igen!

Av Yvonne - 14 juni 2010 19:40

Undrar hur man ska bära sig åt för att hinna med att njuta innan man upptäcker att det är dags att ställa in sommardojsen i garderoben igen. Men inte riktigt än då, skojar bara.  

Imorse vaknade jag med samma tråkiga hals som infann sig i lördags, den gör ont. Men just nu är det bara att bortse ifrån detta gissel, jag har mycket jobb och sjuk får man vara någon annan gång. Gjorde en stor kopp te med mycket honung och lime i, gott  .

Packade bilen ordentligt och åkte till Viksjö för att trimma Ricky och upptäckte att jag glömt mobilen på soffan utanför ytterdörren. Jag kunde inte ens glömma den inne huset. Skitjobbigt att vara utan mobilen en hel dag. Men det gick och då kommer ju den där frågan, ni vet:

- Tänk förr då, hur klarade man sig då, utan mobil.

Svaret är enkelt;

- Vete f-n!! Jag tycker det är bättre nu, jag älskar alla nymodigheter. Kanske lite prylbögig kaffetant, sisådär, nu gjorde jag det igen, f´låt  

Nu har jag brutit mitt löfte, jag har nämligen lovat mig själv att inte svära i bloggen, men ett litet streck istället för bokstaven gör det lite mildare, eler hur?


Ricky förresten är en svart schnauzer som anser sig vara ett monster och ska sätta allt och alla på plats, det morras och visas garnityr. Nu är det ju så att det fungerar inte så värst bra hos mig. Tyvärr, vi trimmar iaf, tar bara lite längre tid bara.

Matte och jag har en liten plan för Ricky, det vet han inte om än, men jag tror vi är ganska nära eftersom matte är duktig och sköter om sin hund ordentligt och det underlättar ju, eller visst!! (ja, ja jag vet att man inte skriver så, men jag vill)

Nu ska jag koka mera vatten och göra en stoooooor kopp te, med honung och lime. Jag har så ont i halsen, undrar om jag överlever detta?Förmodligen, jag är ju uppfostrad av en sjuksyrra av gamla sorten så egentligen ska jag inte fjolla mig så här, utan bita ihop. Så nu biter jag ihop och kokar mitt eländiga te, förr eller senare blir man ju bra och han som har hand om vädret får en chans att skärpa till sig till nästa gång. Tror att det blir Borås eller nåt sånt, ta´re varligt until next time. Jahapp, på det humöret är jag idag, kram så länge  


 


Tomatplanta som jag tänker vårda ömt, så lite sol och värme, tack!!  

 

Och så var det min krasse, kan det bli något måntro. Blommorna var vackra på bilden.      

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jenny

15 juni 2010 19:53

Krya på dig! Hoppas du blir fit for fight snabbt, för jag har skickat massa jobb till dig :)
Har också beställt värme, så den kommer snart.

 
Ingen bild

Honsjälv

15 juni 2010 21:30

Jag lovar, vilken tur att jag har dig.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se