Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Fredag, fullsmäckad som vanligt..

Av Yvonne - 28 maj 2010 21:41

Vaknade imorse och konstaterade att jag är ledig, men dagen måste planeras för trots det finns det massor att göra. Som vanligt!!  

Måste lämna in, skrivaren för garantin går ut den 3/6, snålt om tid, som vanligt mao  . Det är min melodi det, gör ingenting förrän du absolut måste, det blir mer spännande så, liksom.

Nja, kan det var brist på ovanstående, planering alltså.

I skrivande stund sitter jag och tittar på diverse små klipp på karlar som tror att dom kan stå på sadeln till sin cykel, titta " no hands" och så plötsligt ramlar han och då kan det bli titta "no, ja ni vet vad".

Varför ser man aldrig tjejer som ger sig på sånt strunt???? Ska vi gissa, eller behöver vi bara konstatera kalla fakta; vi är för smarta, yessss!! 

Saken är den att vi klarar av att tänka tanken ut, ställer jag mig på cykelsadeln medan cykel rullar nedför en backe kommer jag att ramla och få den mellan benen vilket kommer att göra in i h-----e ont, det kan vi. Varför kan inte män göra det??

Happ, då var det avhandlat och klart, ville bara påvisa skillnaden av att tänka före och efter. Sen finns det ju vissa av dessa män som fortsätter och fortsätter och fortsätter, jag tror inte det är någon idé att fundera på varför.

Råkade gå förbi TV:n, när det var ett program om apor där hanarna hade blå pung och ju blåare ju högre rang, sa till maken som satt och halvtittade att det antagligen var därför människorna använde kläder, killarna vill inte ha blå pung och tjejerna vill inte se eländet. Usch så fånigt det här blev. Nytt ämne..

När alla mina ärenden var färdiga för dagen åkte jag till L8 för att slå en glutt i valplådan innehållande 8 st svart & silver, 4 veckor på söndag. Hög tid att kollas in och pussas på alltså, sen är det ju alltid kul hos L8 eftersom man blir utskälld av Higgins som inte vet om han gillar mig eller ej, spelar ingen roll för det gör Sheila, Gun, Petter, Eskil, Sivan osv. Hjälpte till att bada pudeliduvalparna, gu´så små dom blir när dom är blöta, inte mycket vovve kvar där inte, jättesöta. Hmmm, jag undrar jag om jag inte så småningom ska ha en liten pudel, eller inte... kan man prata med maken kanske..eller???? Nehäpp, en sak i taget tack så mycket, fast jag har ju lärt mig bada och klippa dom, pudlarna alltså. Men jag kan ju bada och trimma och klippa mustascher och skägg också, inga gubbskägg dock, det får dom klara själva, här tar vi bara tag i vovveskägg. På tal om det och ingenting, ska fixa skägget på Mollberg, för på söndag är det Österbybruk och där kommer det att regna, sätt på gummistövlar och sydväst. Nu tänker jag slutat innan det blir ännu fånigare, ber tusen gånger om hundra.

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skapa flashcards