Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Himmel, nu blev det varmt!!

Av Yvonne - 17 maj 2010 22:57

För första gången på många år har jag alldeles kritvita ben, ve och fasa. Hade jag varit en Holywoodfru hade det aldrig hänt, då hade jag inte drabbats av det här, då hade jag planerat, jajamen.

Skit samma, nu står jag här och glor ner på mina vita, lite småfnasiga ben, undrar om dom inte är lite orakade också förresten??

Vad göra???

Först och främst får man väl se till att raka eländena (det var ju två stycken, eller hur, tror inte att böjningen är korrekt men..), smörja in dom med något väldoftande och fett så dom inte ser så där fnöskiga ut, och sen var det ju det här med färgen. Antingen någon färgad creme eller bortse ifrån att dom är vita och intala sig att alla andra också har vita och fnöskiga ben så här till våren.

Det blev ju så himla varmt, helt plötsligt. Musöronen på björken har passerat och jag har inte klippt rosorna. Nu vet jag att det inte spelar någon större roll, iaf inte för mina rosor, dom väntar så snällt ett tag till. Jag tror inte att dom bryr sig utan är mest tacksamma för att jag sätter igång innan det är full sommar, så brukar jag faktiskt skämma bort dom med lite rens runt rötterna och i år ska dom dessutom få ny fin jord, ingen kompostjord här inte, hann inte med det i år heller....  

Men, i slutändan brukar det växa till sig ganska bra och jag brukar få ganska fina rosor.

Idag träffade jag Leffe, som bär på en ganska kal svans och är pappa till en massa veckogamla jättesöta bebisar.. Han är en RÅTTA, och världens snällaste.

Jag har aldrig sagt att jag älskar råttor, inte dom grå läbbiga sakerna som finns ute utan dom andra, såna som Leffe. Han satt faktiskt ganska värdigt i huvan på en munkjacka och kollade runt.

Jag ägde en råtta en gång för länge sen, Simone hette hon. När jag var ute på stan satt hon på min axel och höll sig fast i mitt örhänge, var vi på bio sov hon under min jacka eller tröja. Inte riktigt snyggt tycker jag så här i efterskott när jag tänker på att hon faktiskt var med in på Ica osv. Men vi får anse att preskribtionstiden har gått ut, eller.

Nåt galet måste man ju får göra i sin ungdom, hmmm undrar om jag inte skrivit om det här förr??  Men har jag det så läs inte det här. Jag tjatar så mycket ibland.

Nog om Leffe och råttor, tror inte att det var det jag tänkte skriva om, men nu blev det så. Tror att jag hade något intellektuellt som jag tänkte ta upp, men det slant iväg någon annanstans så det tar jag upp en annan dag.

Tror att jag ska försöka sova lite, vaknade 3.40 inatt och kunde inte somna om förrän jag lagt mig i soffan och tittade på något dåligt igen. Känner mig lite, mycket trött förresten. Ska solen skina imorgon tro? Hope so, tjolahopp   

   Nästan så här ser Leffe ut..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se