Alla inlägg under april 2010

Av Yvonne - 1 april 2010 01:54

Jag har den på min rullväska, och jag har den på min dator. Mmm, riktigt fint. Jag har dessutom haft ett rosa sovrum och en rosa hall och jag tror att jag trivdes alldeles utmärkt med det. Kan tänkas att maken tyckte det var OK, är dock inte riktigt säker eftersom det var under den här nykära tiden och då kan man inte lita på att karlarna säger vad dom tycker. Däremot kan man lita på att dom säger vad dom tycker efter ett par 10-20 år, då är dom himla ärliga. Som sagt, idag får jag alltid ett ärligt och sanningsenligt svar.

Sen beror det ju på hur mycket man lyssnar, och eftersom jag pratar så att jag nästan spricker kan man låtsas att man är lite halvdöv och så gör man som man vill ett tag till. Får se hur länge den valsen räcker.

Har inte rört min lilla rosa dator förrän idag, då packade jag upp den varligt och satte den på laddning. Den är så himla söt och jag tror att jag får ha den ifred. Tror inte att min lagvigde över huvud taget tänker tanken ut att han ska sitta och jobba vid en rosa dator. Finns inte som man säger så. Men den är himla söt, och jag är glad och nöjd.

Var på Jysk i Västerås och hittade med L8's hjälp 2 st stolar att ha i trimmet, jag hade letat men inte hittat dom. När jag betalade var det halva priset, tack för det.

Pratade i telefon igår, vi ses på söndag så personen i fråga, javisst sa jag. Vi ses!!?? På söndag, vad händer då?

Lilla Stockholm så klart, hur kunde jag glömma det. Dags att packa upp Mollbert, bada, föna och trimma/putsa till lite.

Känner just hur vansinnigt trött jag är, går och spolar av mig lite, sen beddy by by. Vi ses på Blåkulla, det är väl time för det i morgon eller?? Har dessutom köpt ett kilo klubbor till dom små elaka häxorna som kommer att plinga på dörren inom ett par timmar. Bäst att jag vilar annars orkar jag inte med de små liven.   

  

Väldigt rosa är den, eller hur?

Men väldigt söt, så nu är jag nöjd, ett litet tag iaf.

Ovido - Quiz & Flashcards