Direktlänk till inlägg 19 februari 2010

Reta inte upp damer i Volvo

Av Yvonne - 19 februari 2010 19:41

Han satt lätt tillbakalutad med telefonen mot örat, sådär snyggt med ena armen mot rutan, lite läckert nonchalant, tyckte han  

Det är så Män gör när dom råkar göra ett litet fel i trafiken, han låtsas inte om något utan kör bara vidare. Det är ju bara "kärringar" som gör fel, och så gamla gubbar med keps förstås. Inte män i sina bästa år inte.

Fel timat grabben, idag är 08:an inte på humör. Jag har lovat mig själv att inte dra några berömda haranger när jag bloggar men här är det nära vill jag lova. Jag öppnade fönstret och skrek, nej vrålade, kastade en penna (fullt fungerande faktiskt) och en femkrona rakt på bilen. Det var det som fanns till hands just då. Kunde iofs skickat iväg 10kg fågelfrö men då hade jag fått skit när jag kom hem, så jag avstod.

Han vågade inte ens titta utan körde vidare..det gjorde jag med.

Jag hittade honom när han stod och packade ut kartonger innehållande mobiler (bil med logga, inte att rekommendera). Han försökte försvara sig så gott det gick, men tyvärr, relativt snabbt backade han och bad om ursäkt och förlåt, förlåt igen så mycket. Det är inget skrivfel när jag skrev "tyvärr" jag hade mycket kvar att ge, det rök ur öronen. Men, får man en ursäkt får man ta den och ge sig, så står det i min bok. 

Jag tror faktiskt att han insåg just där att han hade en "näradödenupplevelse". 

Som 08 är man faktiskt ganska luttrad och tro mig jag har aldrig förr gjort så här (tror jag, kommer iaf inte ihåg något liknande) Men han utlöste det hela med att köra ut rakt framför mig utan att blinka och tränga ut mig i vägrenen, jag missade hans sida med den där berömda hårsmånen.

Ja, sen började han ju med att säga; jamen (lilla gumman), jag höll ju på att köra in i honom framför mig, det var ju så halt.

Jaha, så då var det helt ok att byta fil utan att se sig för. Fel svar, det blir ingen kebab på Sveavägen idag inte.

Och, det ska jag bara säga, hade han valt att fortsätta försvara sig hade han legat i snödrivan med telefonkartongerna över sig, tro mig, jag hade inte tvekat. Klok man trots allt, kanske??

Till råga på allt blir det inte någon kurs imorgon pga av stormvarningar och kanske trafikkaos, så jag får val sova en stund, eller så går vi ut i snöyran grabbarna grus och jag.

Livet är underbart nästan jämt, jag har precis druckit en kaffe latte och så är det ju dags att se vem som åker ur "Let´s dance".

Kram alla från Trafikhäxan  

 
 
Ulla

Ulla

19 februari 2010 21:43

Yes! Det finns fler som jag! Trafikhäxa? Är det det man ska kallas?!
Håller på att få spunk (nästan) varje morgon pga alla sölkorvar som dristar sig att köra till jobbet i SNIGELFART. Och vem har bestämt att all "tung" trafik ska börja köra i morgonrusningen och försena framfarten för oss andra (= mig)??

Kör försiktigt, det är nog inte så nyttigt att bli så där arg faktiskt!
Kram

http://www.xjar.se

 
Ingen bild

Honsjälv

19 februari 2010 22:52

:-) fast idag kändes det lite skönt. Kram och kör försiktigt du med. Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Ovido - Quiz & Flashcards