Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Det var kallt om näsan idag.

Av Yvonne - 12 oktober 2009 20:16

Nu är det kallt, hela dagen faktiskt. Jag gick ormpromenaden idag igen, den var inte kvar, den lille ormen alltså. Trots att jag hade tröja och en ordentligt igendragen jacka så kände man att nu är det banne mig inte långt kvar till snön. End of story på något sätt, och nu funderar jag på lite grann bara, om jag ska försöka starta julklappsinköpen lite tidigare än jag brukar, dvs 2-3 dagar före julafton. Det är inte en ny fundering, hade den förra året också, ja...say no more.

Har bestämt mig för att titta på "Bonde söker fru", såg en "trailer" idag när en av bönderna sitter och vrider sig i  vånda över att han inte kommer på något att säga till sin date, och hon i sin tur sitter och stirrar och säger inget annat än: jaha!!

Jag undrar lite lätt bara, varför utsätter man sig för det där?? Stackarn, han ser ut har svalt tungan och håller på att svimma av andnöd. Om hans släkt övertalat honom till det där tycker jag att han ska byta ut dom, finns så mycket löst folk att väöja på, hoppsan välja ska det va'.

Sicken en tur, att inte jag kommer att drabbas av det, tunghäftan menar jag då, det finns ju bara inte i min värld. Däremot kanske inte allt som kommer ut är så rätt, alla gånger, men hellre det än att sitta och kippa efter andan som en guldfisk som ramlat ut på golvet, jissesTyst

Nu ska jag ta ett kapitel av min deckare, den tyska alltså. Det är ju lite modernt nu, att svenska deckare görs på både tyska och engelska. Gu´va´vi e bra, eller??Flört

Tjingeling och sov gott när det är så dags, en liten trädbild från Sunne bara från en duktigt värdelös fotograf, men dom finns i Sunne (och jag menar ju träden, inte den värdelösa fotografen)

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se