Direktlänk till inlägg 13 juli 2009

Mattvätt i natt!!

Av Yvonne - 13 juli 2009 13:09

Jag hade precis satt mig och skulle titta på Poirot, då Nyman meddelade att han ville ut. Tyckte det var lite onödigt faktiskt, då vi precis hade kommit in från promenaden och dessutom hade dom varit ute hela dagen.

-Gå och lägg dig, jag ska se på TV, engelsk deckare = Stör ej!

ÄRTHJÄRNA, och då menar jag inte hunden.

När ber den hunden om att få gå ut, aldrig, förutom när han mår dåligt!!

Så blev det som det blev, han började kräkas på mattan i köket, iof sig är jag  glad och tacksam att det var den, mattan i vardagsrummet är mycket dyrare att tvätta.

Det blev ett springande ut och in, medan mattan blev fläckigare och fläckigare allt eftersom timmarna gick. När det sen kom det från andra änden och vi inte hann ut, hamnade allt på mattan, igen.

Ja, då var det bara att släpa ut enländet och knäskura ute på plattorna sisådär runt midnatt, jag och myggen. Tillbringade natten halvsovandes i soffen, man vet ju aldrig.

Idag mår han bra, inte ett dugg hängig, jag känner mig som ett vrak, men jag missade inte Poirot, tack och lov!!

Livet är underbart!!:-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Åsa

13 juli 2009 23:35

Hej! Pengar kommer flygandes snart, helgen har inte räckt till. Sorry sorry! En morgon vaknade Chiwas matte(dvs jag) av att det luktade förskräckligt illa i hela lägenheten. Hon slog upp ögonen och möttes av den värsta synen någonsin. Det var bajs och spyor över allt. Från sovrummet, genom köket och ut i hallen. Hunden hade till och med prickat gardinen... Min stackars lilla snutt hae varit så dålig som aldrig förr och den elaka matten måste ha drömt väldigt trevliga drömmar för hur man kan missa det där är fortfarande en gåta... :)) Vad jag skämdes, men Chiwa var piggalutt så vad det än var som hade varit fel hade hon fått ut umder natten! Ses på lördag!
Kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Yvonne - 17 november 2013 18:27

  Det är en helt vanlig dag i den usla mattens liv, på jobbet i det lilla centrumet.   Djupt försjunken i sitt arbete noterar den usla matten oljudet från sin yngste hund Flås,flås, flämt, flämt Den usla matten tittar på sin yngsta hund; ...

Av Yvonne - 6 november 2011 16:43

   Alltså, att låta sina barn följa med sin pappa till Chile i 3 månader, det är väl ingenting. Tänk så nyttigt för tjejerna att få träffa sina släktingar, lära sig spanska ordentligt, vilken upplevelse.  Naturligtviskommer inga jordbävningar att...

Av Yvonne - 13 oktober 2011 23:35

Skönt att vara uppe sent ibland, veta att det är en ledig dag imorgon och kunna sitta med det lilla   vinglaset och njuta. Nästan så att man skulle kunna dansa "attansvadjagmårbra-dansen". Har precis klarat av årets födelsedag och insett att jag st...

Av Yvonne - 16 september 2011 21:26

Medan jag hängde där i luften, hann jag tänka; - Det här kommer att göra in i "nivetvad" ont!! Sen brakade jag rakt ner i stenplattorna så att bilnycklar, hundfiltar och gu´vet vad flög runt och landade lite här och där. Rosenbuskar och dynga ...

Av Yvonne - 29 augusti 2011 21:52

Det är mitt fel, tror jag, ganska säkert är det så. Stackarn, fick för mig att det var time att sanera huset igen och eftersom det inte går att dammsuga ordentligt utan att det åtminstone hänger två hundar någonstans i ovan sagda plågoredskap. Hu...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se